AnasayfaKapıSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Leonardo DiCaprio

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
B1L4L
Bükücü
Bükücü
avatar

Mesaj Sayısı : 143
Kayıt tarihi : 13/08/12
Yaş : 16
Nerden : Bursa
Hava Gezgini

MesajKonu: Leonardo DiCaprio   Perş. Ağus. 16, 2012 4:35 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

11 Kasım 1974 yılında Kaliforniya ABD'de doğdu.

Tam adı Leonardo Wilhelm Di Caprio olan ünlü Hollywood yıldızı. Babası George DiCaprio, çizgi roman dağıtıcısı, annesi Irmalin DiCaprio avutkattır.

Daha bir yaşındayken annesi ve babası ayrılık kararı aldılar. Leonardo 3 yaşındayken en çok sevdiği çocuk programına çıktı.

Ünlü oyuncu sırayla, Corinne A. Seeds University Elementary School, Center for Enriched Studies, John Marshall High School'dan mezun oldu.

Filmografi

1991 Critters
1993 This Boy's Life
1993 What's Eating Gilbert Grape
1995 The Quick and The Dead
1995 The Basketball Diaries
1995 Total Eclipse
1996 Romeo + Juliet
1996 Marvin's Room
1997 Titanic
1998 The Man in the Iron Mask
1998 Celebrity
2000 The Beach
2002 Catch Me If You Can
2002 Gangs of New York
2004 The Aviator
2006 Blood Diamond
2006 The Departed
2007 11th
2007 Blink
2008 The Chancellor Manuscript
2008 Revolutionary Road
2009 The Rise of Theodore Roosevelt
2010 Inception (film)
2011 J.Edgar (film)

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Başlangıç Filmindeki Başarısı .!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
zuko_mai
Usta Bükücü
Usta Bükücü


Mesaj Sayısı : 939
Kayıt tarihi : 05/03/09
Yaş : 104
Nerden : İstanbul
Ateş Ulusu

MesajKonu: Geri: Leonardo DiCaprio   Perş. Ağus. 16, 2012 12:52 pm

Paylaşım için teşekkürler Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
B1L4L
Bükücü
Bükücü
avatar

Mesaj Sayısı : 143
Kayıt tarihi : 13/08/12
Yaş : 16
Nerden : Bursa
Hava Gezgini

MesajKonu: Geri: Leonardo DiCaprio   Perş. Ağus. 16, 2012 3:59 pm

Önemli Deil Zeynep Abla Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Leonardo DiCaprio   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Leonardo DiCaprio
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Leonardo DiCaprio
» İğrenç EspriLer :D

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Avatar Fan Turkiye :: Kültür - Sanat Bölümü :: Filmler Bölümü :: Oyuncular-
Buraya geçin: