AnasayfaKapıSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Alper Kul

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
zuko_mai
Usta Bükücü
Usta Bükücü
avatar

Mesaj Sayısı : 938
Kayıt tarihi : 05/03/09
Yaş : 103
Nerden : İstanbul
Ateş Ulusu

MesajKonu: Alper Kul   Çarş. Ağus. 15, 2012 6:02 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
5 Aralık 1975 Süleymaniye doğumlu yetenekli oyuncu. Çeşitli tiyatro , dizi ve filmlerde rol aldı. Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman'ı (Mağara Adamı) Türkiye'de sahneye taşıdı.2011'de Atv'de başlayan "5 er Beşer" adlı tiyatro programından sonra
Star Tv'de başlayan "İnsanlar Alemi" adlı tiyatro programında yer
almaktadır.

Filmografisi :

- Moskova`nın Şifresi-Temel 2013
- İnsanlar Alemi
-İsmail 2012


  • Sümela`nın Şifresi- Temel 2011
  • 5 er Beşer- İsmail 2011
  • Şen Yuva - Nurettin Şenyuva 2010
  • Güneşi Gördüm- 2009
  • Mordkomission - 2009 - 2010
  • Flugten- 2008
  • Ugarit - 2007
  • Sessiz Gemiler - 2007
  • Gölge - 2007
  • Kader - 2006
  • Aşka Sürgün - 2005
  • Kınalı Kar - Demir 2002
  • Yılan Hikayesi- 1999
  • Hamam - 1997
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Alper Kul
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YÖRÜK - TÜRKMENLERİN SOY KÜTÜĞÜ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Avatar Fan Turkiye :: Kültür - Sanat Bölümü :: Filmler Bölümü :: Oyuncular-
Buraya geçin: